E-mail: info@businessflex.hu

Mobil: +36 (30) 229 6735 Tel.: +36 (52) 533 210

Érdekli a megoldásunk? Kérjen személyes konzultációt »

Profitnövelés

Elmúlt periódusok ismerete

Az egyik legfontosabb kontrolling kérdés, hogy ismerjük-e partnereink, termékcsoportjaink, vagy akár termékeink tekintetében, hogy az elmúlt időszakokban milyen változásokon mentek át… Figyelnünk kell a legnagyobb értékben növekvő partnerekre, az értékesítések során emelkedő tendenciát mutató termékekre és csoportokra, mindemellett ugyanúgy, a veszteség irányába tartó cikkekre is.

Tudnunk kell látni, hogy melyik elem milyen arányban, milyen forintosított értéken vagy mennyiségben változik, hiszen a változások figyelése a siker egyik alapja – így tudunk rugalmasan alkalmazkodni a piaci igényekhez.

3 havi értékelés
A grafikonon több partner 3 hónapra visszatekintő értékesítési forgalma látható.

Tervezzünk, hogy ellenőrizhessünk

Ahhoz, hogy folyamatosan figyelhessük cégünk fejlődését, terveznünk kell folyamatainkat. Az értékesítések tervezésénél vagy saját modellt alkalmazva, vagy pedig a meglévő, előző év vagy évek adatait figyelembe véve végezhető el a tervezés, amelynek fontos részlete, hogy ha szükséges, akkor változtathassunk rajta, hiszen az élet mást is produkálhat, mint amit előre elgondolunk.

Az összehasonlítás fontos feladata a kontrolling tevékenységnek, a mérhető mutatószámok sokat segítenek a döntések helyes meghozatalában.

Rendeléstervezés
A grafikonon egy cikkcsoport tagjainak tervezése látható, a tavalyi forgalomhoz mért adatok alapján, kiegyenlített algoritmussal.


Mire nyújt még megoldást a BusinessFlex?

Készletoptimalizálás

Optimalizáljuk a készleteket, segítünk azok ideális elhelyezésében, feltárjuk növekedési tendenciáit és kockázati helyeit. Segítségünkkel megszüntetheti állókészleteit, s megtervezheti a biztonsági és maximum szinteket.

Részletek »

Folyamatmenedzsment

Elemzéseink segítségével megmutatjuk, mely helyeken kell beavatkoznia, milyen intézkedéseket szükséges meghoznia a túlkészletezés elkerülése, az optimális beszerzési folyamatok elérése érdekében.

Részletek »

Partnerértékelés

Segítünk a beszállítók kiválasztásában, értékelésében, rangsorolásában. Számos információt kaphat arról, hogy beszállítói milyen teljesítménnyel rendelkeznek, megfelelnek-e a követelményeknek, megbízhatók-e.

Részletek »

… és még megannyi problémára, melyeket egy személyes találkozón szívesen megmutatunk Önnek!Adataim kezeléséhez hozzájárulok.