E-mail: info@businessflex.hu

Mobil: +36 (30) 229 6735 Tel.: +36 (52) 533 210

Érdekli a megoldásunk? Kérjen személyes konzultációt »

Folyamatos támogatás

Felismerjük problémáit és motiváljuk Önt a változtatásra

Az Ön vállalatirányítási rendszere az utóbbi hónapok és évek beszerzésének és értékesítésének könyvelését tárolja magában. Fel tudja-e azonban tárni benne az esetleges többlet-készletet? Mely termékek rendelkeznek alacsony szolgáltatási szinttel? Hol vannak a nehezen eladható cikkek? A meghatározott anyagtervezési paraméterek megfelelnek-e a cikkek tényleges fogyásának? Mely cikkeket érdemes akciózni, melyeket kisöpörni a raktárból?

A válaszokhoz hosszú listákat kell fáradságosan átböngészni. Ön is biztosan tapasztalta már, hogy az Excel és hasonló lassú alkalmazások milyen sok korlátot szabnak az embernek, mennyire könnyű elveszni ezekben a kimutatásokban.

folyamatos_tamogatas

Hogyan látja majd az eredményeket?

Azért vagyunk, hogy Ön, illetve cége is elmondhassa magáról, hogy sikerült olyan módszereket alkalmaznia amelynek segítségével optimalizáltan tudja támogatni vállalati folyamatait, növelni profitját, csökkenteni költségeit, erősítenie hatékonyságát.

Az eredmények folyamatos áttekintését és a mutatószámok gyors vizsgálatát egyrészt egy flexibilisen konfigurálható vezérlőpult segíti, ahonnan végre tudjuk hajtani a folyamatokhoz szükséges lépéseket. Ez egy web-alapú áttekintő műszerfal, amit a világon bárhonnan elérhet és minden alkalommal láthatja rajta a legfrissebb adatokat, legyen az számítógép vagy mobil eszköz.

Hogyan támogatjuk Önt?

A projekt minden fázisában támogatást biztosítunk, ügyelve arra, hogy a munkatársaink közötti kommunikáció folyamatos és eredményes legyen. Segítünk a szoftvert testre szabni, új analízisek definícióját megtervezni és beépíteni a rendszerbe, paraméterezni a meglévő elemzéseket és testre szabni felhasználók szerint.

  • Az Ön adatai alapján elvégzünk egy elemzést, még mielőtt meghozná a döntését
  • A telepítés, paraméterezés és integráció során tapasztal projekt csoport áll az Ön rendelkezésére
  • Oktatást nyújtunk a felhasználóknak és segítünk a projektben, hogy optimalizálhassák az anyagkészlet-tervezést és a módszerek célirányos alkalmazását
  • Kis csoportos foglalkozásokat és szemináriumokat ajánlunk a gyakorlati tudás átadására.
  • Igény esetén vállalat-irányítási rendszer bevezetését is elősegítjük partnereinkkel

 


Miben nyújt még támogatást a BusinessFlex?

Helyzetértékelés

Átfogó képet alkotunk cége jelenlegi helyzetéről és megvizsgáljuk, hogy van-e Önnek valamilyen tennivalója.

Részletek »

Részletes elemzés

A folyamatok részletes elemzését követően a megvizsgált adatok felhasználásával megmutatjuk, hogyan lehetne jobban csinálni.

Részletek »

Eredmény

Felgyorsulnak és optimálisan működnek a vállalati folyamatok, Ön így a leghatékonyabban érheti el a legnagyobb profitot.

Részletek »